Oferta na organizację
Przyjęć okolicznościowych
W Ośrodku Sportowo-Wypoczynkowym Hali Sportowej w Brennej
Organizujemy:
- przyjęcia komunijne, chrzciny, konfirmacje
- przyjęcia jubileuszowe, urodzinowe
- spotkania klasowe, firmowe
- przyjęcia urodzinowe dla dzieci
- przyjęcia popogrzebowe
- biesiady przy ognisku
Propozycja menu
Zupy
- rosół z makaronem z kluseczkami wątr. lub z żołądkami drob.
- bulion grzybowy, pomidorowy, jarzynowy, itp. z zacierką, groszkiem ptysiowym, itp.
- bulion z uszkami lub z paluszkiem słonym, z makiem, kminkiem lub sezamem,
- barszcz czysty z jajkiem i krokietem, pasztecikiem,
- żurek z jajkiem, szynką i boczkiem lub schabem,
Mięsa do wyboru
- eskalopki z drobiu z ananasem, kotlet de volai’e,
- kotlet schabowy nadziew. serem lub szynką, schab panier. w migdałach,
- udko z kurczaka nadziew. pieczarkami lub tylko dramstiki nadziewane,
- sznycel drob. panier. lub w cieście, „kotlet drobiowy po żydowsku”,
- „karczek po beskidzku”, udziec wp wędzony,
- rolada ze schabu nadziewana śliwką podawana z sosem,
- roladki drobiowe nadziewana szpinakiem,
- pierś z kurczaka nadziewana szaszłykiem,
- piers z kurczaka w słonecznikowej lub chipsowej panierce,
- rolady wieprzowe lub wołowe z sosem,
- sakiewki wieprzowe nadziewane mięsem mielonym,
- udziec z indyka, udka z kaczki,
- dorsz panierowany lub inne ryby,
surówki/ dodatki
- surówek z kapusty pekińskiej-mix, z kapusty kisz., białej,
- surówka z marchewki, z pomidorów, ogórków i papryki,
- z selera świeżego lub konserwowanego i orzechów,
- mizeria, sałata zielona ze śmietaną,
- surówka wiosenna,
- sałatki: z białej lub czerwonej kapusty, z buraczków,
- sałatka jarzynowa,
- surówka coleslawa
- ziemniaki z wody z zielenina , ziemniaki opiekane, frytki,
- kluski śląskie, kopytka
- kompot
Deser
- lody owocowe, bakaliowe, z sosem owocowym, toffi, czekoladą i bitą śmietaną,
- sałatka owocowa w sosie własnym lub z jogurtem,
- galaretka z owocami, bakaliami z bitą śmietaną,
kawa/ herbata
- tor, ciasta, ciasteczka różne (wg upodobań)
Zimna płyta:
szynki lux, szynka z chrzanem, nec, sery żółte mix, sery pleśniowe,
jajka nadziew. tymbaliki, koreczki, warzywa konserwowe, pomidory nadziewane,
sałatki mix z majonezem lub z sosem winegret ( gdzie podstawą może być:
kalafior, brokuł, sałata lodowa, fasolka szparag. pieczarki, kurczak pieczony
lub wędzony, ryż, makaron, itp.)
rolada z sera żółtego, rolada ze szpinaku, tortelinki,
koreczki śledziowe, śledzie w śmietanie lub sałatka śledziowa,
Kolacja ( II gorący posiłek):
można wybrać mięsa w/w z dodatkami ( sałatkę) lub danie „jednogarnkowe”:
lub np. bigos bogacz gulasz ,strogonow, suropieki wp. żurek, kwaśnica , barszcz z krokietem
Wysokość cen uzależniona jest od zamówionego menu
Po zdecydowaniu się na skorzystanie z w/w oferty należy wpłacić zadatek w wysokości ok. 300,-zł na rezerwacją terminu organizacji przyjęcia- gotówką lub przelewem. Wszelkie uzgodnienia spisujemy w umowie w terminie jednego miesiąca przed przyjęciem. Wstawić jakieś zdjęcie z przyjęcia jubileuszowego